KENNEL ARIJEL

Hvalpe til salg

Få din nye bedste ven i en hvalp fra os - vi får hvalpe til foråret!

Tak for din interesse i en hvalp fra Kennel Arijel.

Vi forstår betydningen af at finde den perfekte følgesvend, en hund, der kan fungere som en hengiven familieven og samtidigt imponere med sin intelligens og alsidighed i træningen. Vores schæferhunde er mere end bare kæledyr. De er medlemmer af vores familie og opdrættet med omhu for at opfylde de høje standarder til racen. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den hvalp, der passer perfekt til dit liv og hverdag, og vi vil sørge for, at I får den bedste start sammen. 

Vi har i øjeblikket desværre ikke hvalpe til salg. 

Til gengæld forventer vi spændende hvalpekuld til foråret. Hold derfor øje med hjemmesiden, vores Facebookside eller kontakt os for at få info, så snart vi har mere om de kommende kuld i Kennel Arijel. 

Det får du med, når du køber en hvalp fra Kennel Arijel

Nedenstående er en del af vores pleje og forberedelse af hvalpene, inden de forlader vores kennel og begynder deres nye liv hos jer. 

FAQ

Oftest stillede spørgsmål

Vi vil allerhelst tage dialogen med dig i forhold til de spørgsmål, du må have, når du er i gang med at lede efter den rigtige hvalp – og den rigtige opdrætter. Men vi har for god ordens skyld herunder besvaret de oftest stillede spørgsmål, som vi får. 

Du kan til enhver tid kontakte os for at få uddybet eller bare spørge løs.

Det drejer sig grundlæggende om at forstå hvalpens temperament, behov, og ikke mindst om det at have hund overhovedet passer til ens livsstil. Vi vil derfor tage en snak med dig, hvor vi spørger ind til dine forventninger, behov og evt. erfaring med schæferhunden osv., for derved at få indsigt i, hvad den bedste hvalp for dig vil være.

Vi har højavlsschæferhunde med både lang og normal pels, det der kaldes langstock og stock. Vores hvalpe er nøje udvalgt i deres blodlinjer, og vi overholder standarder fra DKK og FCI. 
Bemærk, at vi ikke opdrætter sorte, grå eller blandede farver. Vores hvalpe er velegnede til udstilling og træning i FCI’s prøveprogrammer. Er du interesseret i at blive en del af schæferhundeklubbens træning, hjælper vi dig gerne med at finde en kreds i din nærhed.

Vi vælger ikke at offentliggøre prisen på vores hvalpe på forhånd, da vi ikke mener, at prisen bør være den primære faktor, når man vælger “en ven for livet”. Vores priser ligger dog inden for samme prisleje som andre anerkendte opdrættere.
For præcise oplysninger om prisen opfordrer vi dig til at besøge os personligt, så vi kan dele alle relevante oplysninger og høre mere om, hvad du også kan tilbyde hvalpen.

Vi accepterer flere betalingsmetoder, herunder bankoverførsel, Mobilepay og kontant betaling. Du vil modtage alle detaljer vedrørende betaling, når du beslutter dig for at købe en hvalp.

Nej, vi forhandler ikke om prisen på vores hvalpe uanset eventuelle omstændigheder. Når vi har fastsat en pris, ér den fast. Vores prioritet er at sikre, at vores hvalpe får de bedst mulige forhold, og har du ikke råd til at betale det, som hunden koster, så bør du kraftigt overveje beslutningen om at få hund, da det også kan blive svært at finde penge til både faste og de uforudsete udgifter, der kan påløbe.

Vi kan desværre ikke forudsige antallet af hvalpe i et kuld, og vi kan derfor ikke garantere dig en hvalp 100%. Derudover er vores tilgang at finde den hvalp, der passer bedst til dine behov og livsstil. Er der ikke en hvalp, der matcher dette i kuldet, vil vi være meget behjælpelige med at finde en hvalp hos en anden opdrætter.

Ja, vi prioriterer hvalpenes sundhed og trivsel. Alle vores hvalpe er blevet vaccineret, har fået ormekur og gennemgået en sundhedskontrol inden, at de forlader vores kennel.

Datoen for at hente din hvalp er først og fremmest afhængigt af alder og sundhedstilstand. Hvalpen må først forlade vores kennel med de trygge rammer hos dens mor, når den er 8 uger gammel. Derudover skal det også passe ind i jeres hverdag, for du må forvente at være hjemme med hvalpen min. de første 14 dage. Det er for os ikke så vigtigt, om hvalpen forlader os den dag, den er blevet 8 uger; det er vigtigere at finde det helt rette tidspunkt herefter.

Vi opfordrer kraftigt til, at du er sammen med din nye hvalp i minimum de første 14 dage. Det giver mulighed for at opbygge et stærkere bånd mellem dig og hvalpen og skaber en følelse af tryghed, som også kan bidrage til hurtigere indlæring af renlighed. Derudover anbefaler vi, at du deltager i hvalpetræning for at hjælpe din hvalp med at udvikle vigtige færdigheder og socialiseringsevner. Vi vil gerne hjælpe med at finde en kreds i schæferhundeklubben, hvor I kan starte til hvalpetræning snarest muligt.

Du starter med at kontakte os via mail eller telefon, og så aftaler vi et møde med dig og de familiemedlemmer, som bliver en del af hundens hverdag. Vi vil meget gerne hjælpe med at finde den rigtige hvalp til dig og familien, og fra hvalpene er ca. 3 uger gammel skal I være velkomne til at komme forbi og hilse på dem (efter aftale).

Vi er medlem af DKK (Dansk Kennel Klub) og arbejder efter deres regler for opdræt, garanti og udstedelse af stamtavle.

Vi har gennemgået DKK’s opdrætteruddannelse.

Vi er medlem af Schæferhundeklubben for Danmark og opdrætter efter klubbens avlsanbefalinger.

Vi er medlem af SV (Verein für Deutsche Schäferhunde).